CELEBRACIÓ DE L’INMACULADA

Trinitarias Valencia > Actualidad > CELEBRACIÓ DE L’INMACULADA

El dia 7 de desembre, els alumnes de primer i segon de primària, anàrem  a la capella del col·legi per a celebrar el dia de l’ Inmaculada. La celebració va ser molt profunda i divertida.

El dia 7 de desembre, els alumnes de primer i segon de primària, anàrem  a la capella del col·legi per a celebrar el dia de l’ Inmaculada. La celebració va ser molt profunda i divertida. Els professors van escenificar la lectura de l’Anunciació. Els alumnes van reflexionar sobre les actituds de María i compartiren en veu alta, en quines coses poden dir sí, prenent com a exemple a María. A continuació, en el mural, els alumnes de primer van aportar estreles, pintades per ells, per a formar la corona de la Mare de Déu. I els de segon, van depositar les flors que havien pintat als peus de la Mare de Déu formant un manto multicolor. Van rebre una estampa de la Mare de Déu que contenia una oració i la resàrem junts. Acabàrem la celebració amb l’Ave Maria, cantant i ballant..

Els alumnes es van portar molt bé. Va ser un matí ple d ’emocions i d’ agraïment. I els xiquets es van sentir molt contents de poder felicitar María, la nostra Mare”

 

 

GALERIA DE FOTOS

Leave a Reply