ESMORZAR SOLIDARI PRO XIQUETS D’ALEPO

Trinitarias Valencia > Actualidad > ESMORZAR SOLIDARI PRO XIQUETS D’ALEPO

El dimecres 16 de novembre de 2016, hem tingut la possibilitat de sentir-nos solidaris amb els xiquets d’Alepo.

El dimecres 16 de novembre de 2016, hem tingut la possibilitat de sentir-nos solidaris amb els xiquets d’Alepo. I ha sigut possible gràcies a l’Esmorzar Solidari que ha organitzat, en el nostre col·legi, la directora de secundària, Manoli Nieto amb la inestimable ajuda de l’alumnat de 1r de batxillerat de Ciències i la seua tutora Sara Ballester, amb la col·laboració especial dels nostres cuiners Adrián i Paqui, i d’altres persones que han aportat, també, el seu temps i dedicació.

Hem participat tota la Comunitat Educativa: des d’Infantil fins 2n de baxtillerat. I l’objectiu d’esta activitat ha sigut recaptar fons per a reconstruir una escola que l’ONG Solidaritat Internacional Trinitària (SIT) té a la ciutat síria d’Alepo.

Moltíssimes gràcies a tots.

 GALERIA DE FOTOS

A continuació, us traslladem aquest breu testimoni de María Royo, Paula Francés i Paula García:

 

A la classe de 4t ESO C, ens sembla una activitat de conscienciació molt important perquè sapiem la realitat de les dificultats en altres parts del món.

 Els diners que es recullen van destinats a Alepo, un poble de Síria.

Aquesta activitat que es realitza al centre, cal agrair-ho al professorat, als alumnes de Batxillerat i als cuiners. Per això us convidem a participar en activitats com aquesta per ajudar aquestes bones causes.

 

Leave a Reply