ELS NOSTRES ALUMNES EN LES OLIMPÍADES DE FÍSICA

Trinitarias Valencia > Actualidad > ELS NOSTRES ALUMNES EN LES OLIMPÍADES DE FÍSICA

“FELICITATS ALEJANDRO I ANDRÉS!

“FELICITATS ALEJANDRO I ANDRÉS!

Els alumnes Alejandro Martínez i Andrés Font de 2n de Batxillerat han participat en la XXVI Edició de l’Olimpíada Espanyola de Física.

L’OLIMPÍADA ESPANYOLA DE FÍSICA ve celebrant-se des de 1989. En ella participen estudiants matriculats en 1r o 2n de Batxillerat o en l’últim curs de Formació Professional de 2n grau. El seu objectiu és estimular el desenvolupament de contactes nacionals i internacionals en el camp de l’ensenyança de la Física a nivell preuniversitari, en reconeixement de la importància creixent de la Física en tots els aspectes de la Ciència i la Tecnologia i en la formació integral dels jóvens.

 

Les proves tenen tres fases: la de districte universitari, denominada OLIMPÍADA LOCAL DE FÍSICA, la FASE NACIONAL (OEF) i les FASES INTERNACIONALS: IPhO i OlbF. Els nostres companys i alumnes van ser seleccionats en la fase inicial entre els millors estudiants de Física de la Comunitat Valenciana i han participat en un curs d’entrenament de 80 hores impartit en la Universitat de València.

El dijous 3 de març va tindre lloc l’acte de lliurament de diplomes i premis als participants d’esta fase, i als classificats per a la fase nacional. Van estar presents en l’acte, entre altres, la Vicerectora d’estudis de la Universitat de València, la degana de la Facultat de Física i la Presidenta de l’Olimpíada Local de Física.

Si t’agrada la Física i se’t donen bé les matemàtiques, anima’t i participa! , igual ets el pròxim “campió olímpic“…”

 

Lucía Marco

 

 

Leave a Reply