L’ ALUMNAT D’ ECONOMÍA DE 2n DE BATXILLERAT VISTA ESIC

Trinitarias Valencia > Actualidad > L’ ALUMNAT D’ ECONOMÍA DE 2n DE BATXILLERAT VISTA ESIC

El passat 18 de febrer, els alumnes que estem cursant Economia de l’empresa en 2n de Batxillerat, visitàrem ESIC (Escola Superior de Comerç i Màrqueting).

 

El passat 18 de febrer, els alumnes que estem cursant Economia de l’empresa en 2n de Batxillerat, visitàrem ESIC (Escola Superior de Comerç i Màrqueting).

 

Vam poder conéixer al llarg del matí les instal·lacions, guiats per professors i alumnes de la mateixa escola ESIC. Totjust arribar ens van rebre en una sala d’actes prou acollidora, on ens van explicar les activitats a realizar durant el matí. Per a començar rebérem una clase teòrica, com si fórem estudiants del centre, la qual tractava el Màrqueting des de distints punts de vista. En ella vam aprendre aspectos prou interessants que probablement ens trobem quan hàgem de realitzar una entrevista amb una empresa, com poden ser: quines persones busca l’empresa, habilitats professionals o brànding personal, entre altres. Tot el que vam aprendre durant la jornada va ser molt interessant ja que ens vam adonar que vivim en un entorn empresarial, en un entorn global” i  “en una era digital…

 

A continuació, vam fer un recorregu tvisitant les instal·lacions, i férem un descans per agafar forces amb un esmorzar al qual ens van convidar. Després, vam posar en pràctica allò que havíem aprés en la clase teòrica, dividint-nos en grups, on havíem d’analitzar el “Pla de Màrketing” d’un producte relacionat amb l’arròs. Era graciós, perquè cada grup tenia una idea única, des d’aconseguir pintura amb pasta d’arròs fins a un local on et prepares el teu propi sushi. Ens ho passàrem prou bé.

 

Aconseguírem arribar a moltes conclusions, i, podem afirmar que hem aprés prou sobre l’entorn empresarial que ens envolta. La visita en general va ser molt profitosa, i és que una escola de Màrqueting es ven moltbé.

 

      Julio Aparisi

-font-style:normal’> 

 

Leave a Reply