VISITA A L’ HOSPITAL GENERAL

Trinitarias Valencia > Actualidad > VISITA A L’ HOSPITAL GENERAL

El dijous dia 12 de febrer els alumnes de 2n de Batxillerat que cursem l’assignatura de Biologia, vam realitzar una visita a l’hospital General, acompanyats per Manoli Nieto i Miguel Marco.

El dijous dia 12 de febrer els alumnes de 2n de Batxillerat que cursem l’assignatura de Biologia, vam realitzar una visita a l’hospital General, acompanyats per Manoli Nieto i Miguel Marco. Esta activitat tenia com a objectiu conéixer algunes professions relacionades amb les Ciències de la Salut com Medicina, Fisioteràpia i Infermeria.

Vam visitar la Fundació d’Investigació guiats per treballadors de l’hospital, on, a més de mostrar-nos les instal·lacions i l’estabulari, ens van explicar les tècniques i els equips que utilitzen per a investigar. Més tard ens van portar al laboratori, lloc que impressionava prou per la quantitat de màquines que coordinadament treballaven per a la realització d’anàlisis clíniques.

Després de visitar les instal·lacions vam passar al Saló d’Actes on ens esperaven dos metges, un fisioterapeuta, una comare i una infermera. Allí ens van donar una xicoteta conferència perquè coneguérem, més a fons i recolzats amb la seua experiència personal, aspectes interessants sobre les carreres que van cursar al seu dia i el seu actual treball. En definitiva la visita va resultar molt interessant perquè a més de conéixer carreres relacionades amb el que estem estudiant, per mitjà de l’exposició vam poder resoldre els dubtes personals sobre cada carrera en concret.

Agraïm a la senyora Margarita Torres l’haver organitzat esta activitat per a nosaltres, i a l’equip de professionals de l’Hospital General que tan amablement ens va atendre.

 

                                                                                                                                     Inés Blanes i Sara Pérez.

GALERÍA DE FOTOS

Leave a Reply