Esmorzar Solidari

Trinitarias Valencia > Actualidad > Esmorzar Solidari

Com cada any, dimecres passat 19 de novembre en el col·legi Santíssima Trinidad es va realitzar l’esmorzar solidari, la funció del qual, era recaptar fons per als necessitats, en este cas per a un alberg a Bogotà.

L’alumnat de 1r de Batxillerat de Ciències junt amb Manoli Nieto, Sara Ballester, Yon i altres persones que van participar voluntàriament en la preparació; vendre els tiquets i comptar el nombre de bocates necessaris; la distribució, organitzant les taules i repartint els bocates a cada curs; i l’elaboració dels bocates.

L’esmorzar constava d’un bocata de truita de creïlla casolana i una beguda a triar entre coca-cola, Fanta de taronja i aigua.

Els alumnes vam deixar per un dia els pupitres i ens vam posar mà a l’obra per a solidaritzar-nos amb esta bona acció, fent bocates i organitzant este acte.

Finalment agrair a tot el professorat i l’alumnat per la seua participació i col·laboració en este acte, tant en la preparació de l’esmorzar com en la implicació a l’ajuda de la causa i la conscienciació amb el medi ambient reciclant els pots i embolcalls.

 

 

Galería de fotos

Leave a Reply