GRUPS TRINITÀRIS – XALOC

Trinitarias Valencia > Actualidad > GRUPS TRINITÀRIS – XALOC

Els  Grups Trinitaris- Xaloc, vam iniciar el curs el dia  el 5 d’octubre, amb una oració  d’inici per a donar gràcies a

Els  Grups Trinitaris- Xaloc, vam iniciar el curs el dia  el 5 d’octubre, amb una oració  d’inici per a donar gràcies a Déu pel nou curs que vam començar. I al dissabte següent, ens en vam anar d’excursió a Gulliver.

Vam celebrar el dia de les fundadores, 4 de novembre, amb una oració i una xicoteta reflexió sobre les fundadores  del que farien en el moment actual.

En Nadal, al matí vam anar a visitar el betlem i a cantar nadales en l’asil dels ancians desemparats. A la vesprada, vam tindre la celebració de l’eucaristia amb les famílies i a continuació  vam fer  un teatre representant el naixement de Jesús i per a finalitzar, vam compartir el berenar per a clausurar el trimestre. Va ser un dia molt divertit, el vam passar molt bé. Vam disfrutar molt amb els companys, amics, monitors i família.

  Vam celebrar el dia escolar per la pau, dissabte passat. Vam fer  un taller d’oració  i un altre sobre la “colom de la pau”. Cada un va portar la seua colom amb un missatge de pau i també vam fer un mural en què reflectíem el nostre sentir sobre la pau.

Este dissabte, hem començat amb la falla. Vam fer l’elecció de les falleres majors, la cort i els acompanyants, seguim amb les tasques…

Gràcies i fins prompte…

 

Grups trinitaris – Xaloc. (Galeria de fotos)

 

Leave a Reply