Convivència Intertrinitària de 4t de Primària

Trinitarias Valencia > Actualidad > Convivència Intertrinitària de 4t de Primària

El

El

Dissabte passat 30 de novembre va tindre lloc, al Col·legi de Castellar, la trobada Intertrinitària de Sembra, on celebrarem el començament de l’Advent, temps per a omplir la nostra vida amb Esperança, Acollida, Fe i Pau, i preparar-nos així per a l’arribada del Nadal.

 

Amb el lema: “Junts donem color al món, en Advent i Nadal”, el col·legi de Castellar va ser l’encarregat de realitzar l’acolliment de tots els alumnes de 4t de Primària, dels tres Centres Trinitaris: Torrent, Castellar i València.

 

Després de l’esmorzar, el Col·legi de Torrent es va encarregar de la preparació dels jocs i dinàmiques amb els que els alumnes van gaudir, realitzant activitats esportives, manualitats, passatemps… que tenien com a finalitat la construcció i decoració d’un enorme Arbre de Nadal.

 

La jornada es va tancar amb una oració preparada pel Col·legi de València. En ella gaudirem de moments de reflexió, silenci, música i inclús balls. Una oració molt dinàmica i participativa, que ens va servir per a omplir d’alegria el nostre cor i anticipar l’arribada del Nadal.

 

  Galeria de fotos 

Leave a Reply