VISITA A ESIC

Trinitarias Valencia > Actualidad > VISITA A ESIC

 

 

El dia 27 de febrer els alumnes d’Economia de l’Empresa de 2n de Batxillerat, junt amb els alumnes de Química, acompanyats de Teresa Ballester i Miguel Marco assistim a ESIC (Escola Superior de Comerç i Màrqueting), un centre universitari especialitzat en màrqueting. Una vegada allí, ens van portar a una sala on ens explicarien que faríem durant eixe matí. En primer lloc, vam conéixer a Pilar, qui seria la nostra tutora durant les activitats. Ella ens va explicar la història d’una empresa multinacional d’èxit global, Netflix, a tots ens va paréixer súper interessant ja que no érem coneixedors de com es va formar esta empresa, sobre la qual orientaríem la següent activitat.

Abans de començar ens van invitar a esmorzar i a continuació ens van dividir en grups i ens van plantejar un repte, desenrotllar distintes idees enfocades a un públic concret amb la finalitat de captar nous usuaris i diferenciar-se de la seua competència. Entre tots traiem molt bones idees com crear noves seccions, per exemple, per dècades o un canal en directe en el qual es retransmeten tot tipus d’esdeveniments, crear productes de merchandising de Netflix originals basats en les seues sèries i pel·lícules o elaborar un parc temàtic. Totes estes idees les vam exposar davant de la resta de companys per a compartir-les amb ells.

Finalment, ens van explicar tots els estudis possibles a cursar en ESIC i les eixides que podrien tindre, així va concloure la visita, la qual ens va paréixer prou entretinguda i productiva, no ens l’esperàvem així, va ser molt dinàmica.

Una eixida recomanable per a continuar fent-la més anys de manera que altres cursos puguen tindre l’oportunitat de viure-la.

 

Alba Lleó de la Hoz

 

Alumna de 2n de batxillerat d’Economia de l’Empresa