CAMPIONS DEL CEU BUSINESS GAME!

Trinitarias Valencia > Actualidad > CAMPIONS DEL CEU BUSINESS GAME!

CRÓNICA DEL 19 DE FEBRER DE 2019   

RESENYA CEU

GALERIA DE FOTOS

Els alumnes de 2n de bat

CRÓNICA DEL 19 DE FEBRER DE 2019   

RESENYA CEU

GALERIA DE FOTOS

Els alumnes de 2n de batxillerat d’Economia de l’Empresa… ¡Han guanyat la competició: CEU business game!!

Després de 5 setmanes de treball dur prenent decisions empresarials tant de màrqueting, com de producció, recursos humans i inversió i finançament en un entorn difícil per a ells ja que esta tasca va coincidir amb els exàmens globals i amb el viatge a Itàlia; divendres passat 15 de febrer arribava l’hora de la veritat: la final que decidiria els guanyadors de la competició. Havien anat prenent molt bones decisions que els situaven en les primeres posicions, però encara quedava decidir què fer l’últim any.

Esta última jornada es va dur a terme en les instal·lacions de la Universitat CEU Cardenal Herrera, va ser una jornada intensa i plena de nervis i emoció. Competíem amb els col·legis Cumbres School Valencia, CEU San Pablo Valencia, Edelweiss, Julio Verne y la Purísima. Després de les últimes decisions quedava l’exposició del treball davant el tribunal format per professors d’Economia de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Els dos equips en què participaven els nostres alumnes i alumnes ho van fer molt bé, exposicions clares i ben treballades, que descrivien la tasca realitzada al llarg de les 5 setmanes, les exposicions anaven acompanyades de presentacions de Power Point molt ben elaborades.

Tot açò va posar un passador d’or a un treball realitzat amb serietat, responsabilitat i moltes ganes i entusiasme.

L’equip DRAKKAR format per Pedro Gargallo, Raquel González, Alba Lleó, Thamara Orosco i Ángel Tello va quedar en primera posició, i l’equip KAYC format per Sara Domenech, Ana Gràcia, Florència Montiel, Claudia Sánchez i Miriam Saus va quedar en tercera posició dels 14 equips participants.

¡Felicitats a tots/es!!

Teresa Ballester Bordes

Professora d’Economia de l’Empresa.

PARTICIPACIÓ EN EL “CEU BUSINESS GAME” (CRÓNICA DEL 8 DE FEBRER DE 2019)

Els alumnes de 2n de batxillerat d’Economia de l’Empresa, estan participant en una competició entre uns quants col·legis promoguda per la Universitat CEU Cardenal Herrera: “CEU Business Game”. Es tracta d’aprendre a dirigir una empresa, prenent decisions empresarials en totes les àrees funcionals: comercial, producció, inversió i finançament i recursos humans; utilitzant per a això un simulador empresarial Kayac de l’editorial Pearson. Este software permet crear un entorn on cada equip participant dirigirà una empresa gestionant els seus productes durant 5 anys de vida empresarial. Al final, el valor de les accions i la presentació que facen del seu treball determinarà l’equip guanyador. 

Consistix en una activitat que estan realitzant els alumnes de manera voluntària i que estan desenrotllant amb molt entusiasme. La fan en horari extraescolar, després d’una primera sessió de tres hores de duració que es va realitzar en les instal·lacions de la Universitat CEU Cardenal Herrera s’estan quedant en el col·legi després de classe per a realitzar la tasca, la final tindrà lloc en el CEU on prendran les seues últimes decisions i exposaran davant de la resta de col·legis participants el treball realitzat. 

A més de fer-ho molt motivats, ho estan fent molt ben ja que ocupen la primera i segona posició en la classificació general.

Està sent una experiència molt positiva a tots els nivells, veuen l’aplicació pràctica, com si estigueren en una empresa real, de la qual cosa estudien en l’assignatura d’Economia de l’Empresa, aprenen a treballar en equip i milloren les seues relacions interpersonals posant a prova la seua paciència, respecte i capacitat de discussió ja que han de posar-se d’acord per a prendre decisions.

Crec que cal felicitar a este grup d’alumnes responsables i compromesos amb l’assignatura en un curs tan exigent com és 2n de batxillerat. ¡Enhorabona!

Teresa Ballester Bordes

Professora d’Economia de l’Empresa.