BROKER PER UN DIA

Trinitarias Valencia > Actualidad > BROKER PER UN DIA

 

“El dijous 1 de març de 2018 els estudiants de 2n de Batxillerat de Ciències Socials visitem la Universitat de La Florida, a Catarroja.

 

“El dijous 1 de març de 2018 els estudiants de 2n de Batxillerat de Ciències Socials visitem la Universitat de La Florida, a Catarroja.

A l’arribar al complex universitari vam accedir al saló d’actes on començaria la temàtica de; “Broker per un día”. Esta va començar amb una xarrada d’una de les professores de la universitat sobre la bossa, afegint-nos un poc de bagatge històric i conceptual, i així ajudar-nos a comprendre millor els temes de finances i economia, augmentant la nostra formació financera.

Després de la xarrada explicativa vam veure una pel·lícula -de la qual no podem destacar el seu guió- l’objectiu del qual no era entretindre, sinó mostrar, de la millor manera que puga fer-ho una pel·lícula en menys d’una hora, el món borsari del segle XXI.

Ara arribem al màxim interessant de la visita (al meu parer), el practicar per mitjà d’un joc d’ordinador els coneixements adquirits en l’aula en el qual simulem ser analistes de bossa. Esta mescla de ficció i realitat permet aprendre sobre accions, valors i altres títols i així exercitar el tracte amb el risc, l’atreviment, la inseguretat i el dubte.

 Sens dubte va ser una visita molt interessant i educativa, la qual espere que els meus companys de cursos inferiors puguen continuar realitzant.”

 

Carlos Murciano Gamborino