VISITA A L’IVAM

Trinitarias Valencia > Actualidad > VISITA A L’IVAM

VISITA EXPOSICIÓ MIRÓ

VISITA EXPOSICIÓ MIRÓ

Com a colofó al treball desenvolupat durant el curs amb els alumnes dels grups d’enriquiment de 3er y 4t de primària, férem la visita a l’I.V.A.M .

A les tres de la vesprada ens vam reunir alumnes, mares i nosaltres, les encarregades de portar aquest projecte a les portes del centre. Anàrem per l’ombra, doncs ja fa molta calor, i pel pont ara peatonal de Sant Josep ens hem dirigit cap al museu.

Abans d’entrar férem un xicotet descans, va servir per a cambiar impresions d’alló que pensen de Miró i la seua obra, algunes respostes sigueren contundentes, matizant les característiques de l’insigne artista i tots estigueren molt ilusionats amb l’exposi.

Ens vam centrar en algunes obres i parlàrem de conceptes i corrents com el fauvisme, cubisme, abstracció i surrealisme, entre las que navegà l’artista per a crear une llenguatje propi, vam resaltar alguns elementos grafics, formals i cronolgics amb la fi d’entendre millor el traball i personalitat del pintor.

L’experiència va resultar a més de recomendable, molt gratificant, no sols per podre admirar les obres de Miró, sino perque vam tindre la sort de contar amb una persona que, ara ja jubilada, no sols me’ha portat de la mà a museus i llocs a on es podia vore coses grandioses, sino que m’ha mostrat alloó mes important “lo esencial es invisible a los ojos”

¡¡ Gràcies!!

 

GALERÍA DE IMÁGENES